Laitravel - Assistència especialitzada en viatges exclusius - EL VIATGE DE LA TEVA VIDA

TRANSSIBERIÀ PRIVAT


16 dies 15 nits
Ciutat d'Origen
RÚSSIA -XINA
Consultar dates en circuit regular
Des de
6.425 €
Sol·licita més informació
O reserva aquesta destinació
  Acceptes el consentiment.
Detalls del viatge

DE MOSCOU A PEQUÍN (BEIJING)


Anar de Moscou fins a Pequín en tren, passant per Ekaterinburg, Novosibirsk, Krasnoyarsk, Irkutsk, el Llac Baikal i Ulan Bator ... i amb visites a cada gran parada. Dues setmanes incloent el tren més mític de la planeta, per sentir-se un autèntic viatger, com els d'abans, com els de sempre.


Especificacions
CIRCUIT REGULAR · DE MOSCOU A BEIJING O DE BEIJING A MOSCOU · VOL DE ULAN BATOR A Bejing O D'Bejing A ULAN BATOR
Preus des de i per a ocupació en doble
GUIA EN CATALÀ · COMBINAT TREN PRIVAT-HOTEL
EL PREU INDICAT ÉS EN CATEGORIA STANDAR. DEMANAR PRESSUPOST ALTRES CATEGORIES.

El preu inclou
 • Vol de línia regular, classe turista (reserva en classes especials).
 • Trasllats aeroport-hotel-aeroport.
 • 6 nits d'allotjament a bord de l'Tren Gran Exprés a la cabina de la categoria seleccionada.
 • 9 nits d'allotjament en hotels de les ciutats que s'indiquen.
 • Vol Ulan Bator- Beijing o viceversa amb Mongòlia Airlines en classe turista (franquícia 1 peça 20 kg).
 • Pensió completa durant tot el viatge, començant amb el sopar del primer dia i acabant amb l'esmorzar de l'últim dia.
 • Taxes aèries incloses
 • El preu a triple inclou: acomodació en cabina triple al tren i doble i individual als hotels.
 • Visats obligatoris: Rússia: tramitació on-line Xina: tramitació a l'arribada a país. Mongòlia: tramitació durant el recorregut.
 • Excursions amb guia en castellà.
 • Dutxes a les habitacions de dia a Ulan Ude i Krasnoyarsk per a les categories Standar Economy i Standar Plus.
 • Assegurança de viatge

També inclòs

El teu viatge comença en el moment de fer la reserva, des d'aquest instant ens ocupem de tots els detalls.
T'obsequiem amb una documentació àmplia i específica amb cada viatge, que inclou:
• Un porta documents (segons estoc) per portar els bons, itineraris i bitllet d'avió.
• Una motxilla per persona.
• Etiquetes identificatives per l'equipatge.
• 2 còpies de l'itinerari de viatge, especificant tots els detalls dia a dia. Per si vols deixar un a casa per poder ser localitzat durant el viatge

T'INTERESSA SABER:
La reserva realitzada garanteix el preu davant de possibles canvis de divises.
Les taxes aèries i carburant estan inclosos en els nostres preus, les quals estan subjectes a canvi per part de les companyies aèries sense previ avís, d'acord amb la fluctuació de la moneda i el carburant en el moment d'emetre els bitllets. Qualsevol canvi de ruta o extensió modificarà l'import de les taxes. L'import final sempre es reconfirmarà en el moment de cada emissió


El preu no inclou
Tot el no especificat en apartat "Inclou"

Hotels

Descripció cabines Gran Exprés
♦ ECONOMY STANDARD: 9 cabines per vagó. Totes per 3-4 passatgers. Als dos costats, dreta i esquerra, dues lliteres. Les mesures de cada llit 65 x 185 cm. En els extrems de cada vagó es troben els lavabos / banys. Mesures 4,00 m2.
♦ STANDARD PLUS: 9 cabines per cada vagó. 2 Llits inferiors i 2 llits superiors de 65 x 185 cm. Com que només es fan servir les inferiors les superiors poden usar-se com a espai addicional per a les maletes. A ambdós extrems de cada vagó es troben els lavabos / banys (WC) comunitaris. Mesures 4,00 m2.
♦ DELUXE SILVER: 6 cabines per vagó. Dos llits en forma de llitera, llit inferior de 1,10 x 1,85 m, i el llit superior de 80 x 1,85 m. A més, el compartiment ofereix finestra, una taula, cadira i un armari. Bany exclusiu amb lavabo, WC i dutxa. Mesures 5,40 m2.
♦ DELUXE GOLD: El màxim confort en el Transsiberià. Cada compartiment amb bany complet, WC i dutxa. Finestra, taula, cadira i armari. Disposa de lliteres, el llit inferior de 1,20 x 1,85 m, on poden dormir dues persones si cal, i el llit superior de 80 x 1,85 m. Cada vagó de la categoria Gold disposa de només 5 d'aquestes cabines exclusives. Mesures: 7,00 m2.
HOTELS:
♦ CATEGORIA CABINES STANDARD
Moscou. 1 o 2 nits: Radisson Blu Olimpiskiy 5H
Ekaterinburg. 1 nit: Park Inn-Four Elements 4H
Novosibirsk. 1 nit DoubleTree by Hilton 4H
Irkutsk. 1 nit Baikal Business Center 4H
Ulan Bator. 2 nits Grand Hill-Novotel 4H
Pequín. 3 nits New World 5H
♦ CATEGORIA CABINES SILVER i GOLD
Moscou. 1 o 2 nits Radisson Blu Olimpiskiy 5H
Ekaterinburg. 1 nit Hyatt 5H
Novosibirsk. 1 nit Marriott 5H
Irkutsk. 1 nit Courtyard by Marriott 4H
Ulan Bator. 2 nits Blue Sky 5H
Pequín. 3 nits New World 5H

Hotels previstos o de categoria similar.

Itinerari


Dia 1.-ESPANYA-MOSCOU
Sortida en vol amb destinació Moscou. Arribada, assistència i trasllat a l'hotel.
Sopar i allotjament.

Dia 2.-MOSCOU
Visita panoràmica de Moscou en què veuràs la Plaça Roja, el Kremlin, el Teatre Bolshoi i el Pujol dels Pardals entre altres llocs. A la tarda trasllat a l'estació per embarcar a Gran Exprés. Sopar de benvinguda. Allotjament a bord el tren especial Transsiberià Grand Express. Pensió completa.

Dia 3.-EKATERINBURG
Avui serà un dia típic al Gran Exprés Transsiberià que continua el seu viatge pels Urals, boscos, llacs i petites poblacions. Relaxa't admirant el paisatge o assistint a alguna xerrada sobre Rússia i la seva gent. A la tarda arribada a Yekaterinburg, la capital dels Urals.
Allotjament en un hotel. Pensió completa.

Dia 4.-EKATERINBURG
Visita de centre de la ciutat i la "Catedral sobre la sang vessada" que va ser construïda en el lloc on el tsar Nicolau II i la seva família van ser executats pels Bolxevics en 1918. A la tarda excursió als Urals que et porta a Ganina Yama , considerada pels russos un lloc sagrat. Allotjament a bord Transsiberià. Pensió completa.

Dia 5.-NOVOSIBIRSK
A la tarda arribada a Novosibirsk, capital de Sibèria. Va ser fundada el 1893 com el futur lloc on el pont de el ferrocarril transsiberià travessaria el riu siberià de Ob.
Allotjament en un hotel. Pensió completa.

Dia 6.-NOVOSIBIRSK
Visita en què veuràs esglésies ortodoxes que han sobreviscut a l'època soviètica i el Teatre d'Òpera més gran de Rússia situat a centre de la ciutat a la plaça Lenin (exterior). A la tarda excursió a la Taiga, el "veritable bosc siberià". A uns 30 quilòmetres fora de la ciutat visitaràs el museu de el ferrocarril a l'aire lliure més gran de Rússia, una col·lecció de més de 60 locomotores de vapor, dièsel i elèctriques així com vagons històrics. Allotjament a bord Transsiberià. Pensió completa.

Dia 7.-KRASNOYARSK
Krasnoyarsk està situada a la vora del riu Yenisey que constitueix el sistema fluvial més important que desemboca en l'Oceà Glacial Àrtic. La visita a Krasnoyarsk et permetrà conèixer diversos miradors, així com el carrer comercial principal. Creuer pel riu Yenisey per gaudir de la vista impressionant de la ciutat i el pont ferroviari que travessa el riu.
Allotjament a bord Transsiberià. Pensió completa.

Dia 8.-IRKUTSK
Irkutsk és famosa pel seu comerç amb Mongòlia i la Xina i solia dir-se "París de Sibèria" gràcies al seu estil de vida ple de colors durant el temps dels tsars. Visita de la ciutat antiga amb els seus barris de cases de fusta. Assistiràs a un concert clàssic privat en un palauet. Allotjament en hotel. Pensió completa.

Dia 9.-LLAC BAIKAL
El llac Baikal és la major reserva d'aigua dolça de l'món. Al matí trasllat amb autobús a Listvyanka on podràs veure l'església de Sant Nicolau, bonica església ortodoxa de fusta reconstruïda en 1990. A la tarda passeig en vaixell fins al llogaret de Port Baikal. El tren circulés a poca velocitat entre Sludyanka i Port Baikal.
Aturada fotogràfica en un petit llogaret on els passatgers podran baixar de el tren, col·locar els seus peus en les aigües netes i fredes de el llac Baikal i també visitar les cases de fusta típiques dels habitants locals. Picnic a la vora del llac.
Allotjament a bordo.Pensión completa.

Dia 10.-ULAN UDE
Ulan Ude és la capital de l'anomenada "República Autònoma de Buriàtia" de la Federació Russa. Els Buryatas són un grup ètnic proper als mongols i la seva terra constitueix una barreja de cultures impressionant i és un lloc de trobada entre l'est i l'oest. Visita d'un dels pobles més antics de Rússia, els "Vells Creients", que segueixen vivint com els seus avantpassats segles enrere. Dinar en una residència local. A la nit, el tren arribarà a l'estació fronterera russa de Naushki i l'estació fronterera mongola de Suchebaatar. Les formalitats d'immigració russes i mongoles tindran lloc al tren. Els passatgers poden estar en les seves cabines.
Allotjament a bord. Pensió completa.

Dia 11.-ULAN BATOR
Al matí arribada a Ulan Bator, la capital de Mongòlia. Visita de famós Monestir de Ghandan, la plaça central de Sukhebaatar, el Museu de Bogd Khan que solia ser el palau d'estiu i de vegades també d'hivern de l'kan, així com el monument de Zaisan que està en un mirador que s'eleva sobre la ciutat . Assistiràs a un espectacle cultural que t'ensenyarà la música folklòrica i la cultura de Mongòlia. Allotjament en hotel. Pensió completa.

Dia 12.-ULAN BATOR
Excursió inoblidable a Parc Nacional de Terelj, famós per la seva naturalesa, el seu impressionant formació de pedra anomenada "tortuga" i el paisatge de muntanya. Coneixeràs a una família de nòmades dins del seu iurta i gaudiràs de l'espectacle Naadam que mostra tres disciplines de festival nacional mongol de Naadaam: lluita, tir a l'arc i carreres de cavall. Durant el sopar, tindràs l'experiència de provar el típic "Hot Pot", on cada un tria els seus propis ingredients per a la composició del seu menjar! Allotjament en hotel. Pensió completa.

Dia 13.-Ulaanbaatar - PEQUÍN (BEIJING)
Visita de l'museu històric que explica la llarga història dels mongols dels temps de Genghis Khan fins avui. A la tarda, podrà visitar una fàbrica de caixmir per veure com es dissenya i produeix la roba d'aquest material. Trasllat a l'aeroport per sortir en vol cap a Pequín. Trasllat a l'hotel. Allotjament. Pensió completa.

Dia 14.-PEKIN (BEIJING)
Al matí visita de l'Tiemplo de Cel ia la tarda el Palau Imperial ( "Ciutat Prohibida") i la immensa plaça Tian An Men. A la nit, tindrà el sopar en un dels més antics i típics restaurants xinesos per degustar el famós Ànec Lacat. Alojamiento.Pensión completa.

Dia 15 PEKIN (BEIJING)
Visita de la Gran Muralla de la Xina. La muralla s'estén per 6000 km d'Est a Oest. En el camí de retorn visitaràs el Palau d'Estiu amb els seus parcs i el parc olímpic on podràs fotografiar l'Estadi olímpic anomenat "Niu d'ocell". Allotjament. Pensió completa.

Dia 16.-PEKIN - CIUTAT D'ORIGEN
Esmorzar. Trasllat a l'aeroport. Sortida en vol de tornada a Espanya. Arribada.

Per què viatjar amb nosaltres?


Atenció les 24h ATENCIÓ LES 24H
Telèfon d’assistència les 24 hores perque sempre et sentis segur.
Assegurança bàsica de viatge gratuita ASSEGURANÇA BÀSICA DE VIATGE GRATUITA
Per la teva tranquilitat.
Profesionals PROFESIONALS
Coneixedors de les destinacions i de tracte proper, treballem perquè el teu viatge sigui tota una experiència.

Tens algun dubte?

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i us respondrem encantats

673.69.40.53

info@laitravel.com

Tornar al llistatTornar al llistat
Laitravel - Assistència especialitzada en viatges exclusius - EL VIATGE DE LA TEVA VIDA

Qui som?


Som un equip de persones apassionades que t'ofereixen el viatge o l'experiència que somies.
Som la teva porta per conèixer el món

Però sobretot, Som especialistes en tu

 Veure més

Newsletter


Subscriu-te al nostre newsletter

He llegit i accepto la Política de privacitat.
Atenció les 24h ATENCIÓ LES 24H
Telèfon d’assistència les 24 hores perque sempre et sentis segur.
Assegurança bàsica de viatge gratuita ASSEGURANÇA BÀSICA DE VIATGE GRATUITA
Per la teva tranquilitat.
Profesionals PROFESIONALS
Coneixedors de les destinacions i de tracte proper, treballem perquè el teu viatge sigui tota una experiència.

Laitravel - Assistència especialitzada en viatges exclusius - EL VIATGE DE LA TEVA VIDA
agència de viatges amb viatges exclusius, circuits nacionals i internacionals, viatges llarga distància, creuers, viatges exclusius d'agència. Disseny web Anunzia

Laitravel - Assistència especialitzada en viatges exclusius - EL VIATGE DE LA TEVA VIDA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de cookies'.

 

Configuració de cookies